lunes, 14 de marzo de 2011

Bona sortida de bici

El cap de setmana se presentava dolent en quan a la meteorologia ja que dissabte va ploure casi tot el dia, però diumenge varem poder fer una sortida d’aquestes que deixen un bon cansament.

Dissabte en un principi volia sortir a córrer però la peresa, que darrerament m’acompanya molt sovint, va fer que canviés de plans i anés a nedar. Al final vaig fer uns 3000 metres.

En quan al diumenge per explicar millor la sortida podeu consular el blog d’en Pep Lliteres així sabreu el que varem fer. Jo només vos posaré la ruta: Campos – Porreres – Montuiri – Sineu – Inca - Selva – Lluc – Sóller – Bunyola - Santa Maria - Santa Eugenia – Algaida - Llucmajor i per acabar Campos. Un total de 160 quilòmetres on hi va haver moments que les cames me digueren basta.

Vull donar les gràcies a n’en Pep Lliteres per convidar-me en aquesta ruta i sobretot agrair de tot cor a n’en Rafel Cerdà per ajudar-me durant gran part de les pujades que férem pitjant-me per tal de no perdre el ritme.


Video realitzat per en Pep Lliteres. Pujada direcció sa Calobra.

2 comentarios:

PEP dijo...

160 km
2159 metres d'alçada acumulats
27,9 km/h velocitat mitja
ufff!!!no està malament...jejeje
sa pròxima vegada mitja de 28,5 jejeje

Llorenç Gacias dijo...

La pròxima vegada me pensaré si vinc o no je je je... Bé vindré amb una condició que vingui en Rafel Cerdà!!! així pujaré més aviat je je je. Gràcies per la sortida.