martes, 9 de noviembre de 2010

Disfrutant...

Vaja setmanes de preparació que duc. Si vos dic la veritat no se com afrontar la marató de Castelló. No estic entrenant com hauria de fer-ho però per això no em culpo de res, perquè si dic la veritat estic disfrutant del que em dona la vida en aquest moment i el que em donarà.

Encara no he fet cap rodatge llarg, bé el més llarg que he fet ha estat només d’una hora i vint minuts. Si puc aquest cap de setmana intentaré rodar durant dues hores i mitja per veure com reacciona el cos quan passo les dues hores.

Ahir i avui he rodat damunt la cinta del gimnàs i durant aquets dos dies he acumulat vint-i-sis quilòmetres. No se si tot això em servirà de molt però per complir el meu objectiu no necessito fer més en aquest moment. Vull intentar baixar de la marca de 3 hores i 30 minuts, per això vol dir que he d’anar a cinc minuts el quilòmetre.

Però del que si he disfrutat ha estat del cap de setmana passat que varem anar a Madrid i ens ho varem passar genial, sobretot dissabte al matí quan anàrem al retiro i férem una volta amb una barca. Com veureu a la foto, na Xisca va agafar els rems i no se va aturar casi fins arribar a Mallorca je je je... Ara tenim el dilema de si s’ha de matricular a Oxford o Cambridge.

Això si que és preparar una marató con toca.


4 comentarios:

Baraula dijo...

Aquestes coses només les fan les al·lotes de la vila... bé, concretament les que regenten l'Algar i són com peixets dins l'aigua i segueixen sempre el Nord, que no és mai en direcció estrella polar sinó la roqueta...i concretament, Felanitx.
Però vaja, ara que ja sé que té tanta remera, farem vidriola per comprar un botet i l'any que ve, tots a l'Algar en barca...que ho serà de bo!

Anónimo dijo...

Me pareix una idea genial:
Questa estate tutti in barca a S'Algar!!!

Deixa fer el Nord! je je je, noltros sempre ens ha estirat més el Sud, ja saps que deia na Raffaella Carrà!!!
o no?

;)

Tomeu Miralles dijo...

Ja t'has empadronat a Felanitx? Si necessites un certificat de bona conducta, podem donar-te'n un. Recorda que com EL PLA, no hi ha res. Bé, el sud no està malament.
Segueix així.

Llorenç Gacias dijo...

Baraula: la veritat és que tens tota la raó quan dius que aquestes coses només la fan les al·lotes de la vila, sobretot la reina de s'Algar, i em sap greu dir-ho perquè s'Algar té el seu encant, però fora la reina de s'Algar no és el mateix. L'any que ve tots amb una barqueta i a remar je je je... nosaltres ja hem començat la vidriola per comprar la barca

Anònim: m'agrada molt tota la costa però el sud té molt d'encant. Per l'any que ve pensa que miro d'anar-hi a viure, imagina si que m'agrada...

Tomeu: Je je je...les arrels mai se perdran sempre seré del pla. Ara que Felanitx no està gens malament per anar-hi a fer una volta, hi ha coses molt interessants. Si de cas ja te demanaré el certificat per si ho demanen...