viernes, 9 de octubre de 2009

PRGF

Fa un mesos feia una entrada al blog escrivint sobre la lesió al tendó d’aquiles. El 19 de setembre em vaig sotmetre a una tècnica anomenada PRGF (Plasma rico en factores de crecimiento).

Quan em posaren la primera infiltració em digueren que podia seguir amb la meva activitat física. A dia d’avui segueixo amb molèsties i he decidit aturar de córrer. He notat una petita millora, però ara mateix no vull forçar a que s’agreugi la lesió i després sigui pitjor. Encara no hem començat la temporada i ara voler forçar la carrera a peu no te sentit.

A finals de més em sotmetré a la segona infiltració de PRGF per veure si millorem els resultats. He llegit per internet que molta gent s’ha sotmès a aquesta tècnica i li ha anat bé. Segur que a mi també m’hi anirà.

Vull donar les gràcies a n’Ana Mora per ajudar-me amb tot aquest cas.

5 comentarios:

sina dijo...

Molta sort! Esperarem que millori!! Ja ens explicaràs!! Que surtin tots els mals ara millor i que després ens deixi entrenar tranquils, jeje.

Jordi Gonzalez dijo...

Ànims i paciéncia amb la lesió, val més parar ara un temps que no haver de plegar a la meitat!!
Una abraçada!!!

Llorenç Gacias dijo...

Moltes gràcies companys per els ànims. Segur que dintre de poc ja tornarem entrenar amb normalitat i preparar el pròxim repte...

Una abraçada als dos!!!

Andreu dijo...

EIII¡¡
Llorenç, ja ho saps amic, vine a fer el burro amb sa BTT, no te farà mal res de res

salutacions
per cert, mira la meva pagina al apartat de noticie. Es va fer una super marathon no competitiva, 15 horas de mitge. ja l'hi val a la penya globera.

Llorenç Gacias dijo...

Bones Andreu. Vos vaig seguint per el teu blog i estic molt content de veure que les coses segueixen igual. Vaig vendre la bici de montanya i ara no en tinc, però miraré un dia de conseguir una bici i venir amb vosaltres...

Salut i força