miércoles, 28 de enero de 2009

Vaja cap de setmana

Després d’una setmana moguda per els entrenos, vida, feina etc... ha vingut un cap de setmana que no he pogut fer res. La planificació era intensa amb un rodatge llarg en bici per el dissabte amb 100km i un port, i diumenge sortida en bici 50km i després trotar uns 10km. Per causes climatològiques aquest cap de setmana ha estat de relax total. Dissabte i diumenge va fer molt de vent i les condicions no eren les mes adequades per anar en bici per la carretera. Quan dissabte decidir no sortir en bici vaig anar a fer una classe d’espining. Se que no és exactament el mateix però em va servir per rodar un poquet.

No tot fou t’han negatiu el cap de setmana, a més de poder descansar, dissabte férem el sopar per xerrar del viatge de Niza. El restaurant que decidirem anar fou la Sini a la localitat de Santa Maria i per cert fou molt bo. Si un dia voleu anar-hi amb la parella, l’amant o els amics és un bon lloc.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Amunt Llorenç, amunt Nice i amunt els sopars.

Llorenç Gacias dijo...

Gràcies cunyaaoooo, que faria sense tu i els teus ànims....

Jordi Gonzalez dijo...

Llorenç, està vist que aquest hivern ens vol fer la punyeta als triatletes...ja vindrà l'estiu, ja!
Si et serveix de consol per aquí la Costa Brava estem igual o pitjor, quan no plou, fa vent, sino les dues coses juntes...en fi, paciència!!!!

Llorenç Gacias dijo...

Tens tota la raó del mon Jordi, paciència... Segur que ens anirà genial. Salutacions