martes, 31 de enero de 2012

Un poc de tot

Doncs la veritat com podreu observar feia molts de mesos que no escrivia al blog. Peresa, poques ganes d’escriure, coses poc interessants que contar... i una mica més ha fet que estigues tan de temps fora actualitzar aquest mini diari.

Durant aquets mesos han passat moltes coses. Esportivament xerrant, curses, entrenos, caigudes en bici, lesions, fallides en bici (moltes), etc... pel que fa a la part de la meva vida doncs la veritat que hi ha hagut canvis, viatges i moltes coses més que segur que es fan molt avorrides.
Una cosa molt important que he aprés a estat sofrir damunt la bici. Gràcies a n’en Pep Lliteres, bé no si donar-l’hi les gràcies o donar-l’hi garrot, he aprés a sofrir damunt la bici i aguantar ritmes infernals, a morir fins que el cos diu basta i a pesar-m’ho bé amb un grup excepcional.

També he experimentat una marca nova de sabatilles de run, una marca molt coneguda per tots “adidas” molt lleugeres i amb molta amortiguació en concret el model adidas boston 3. Una sabatilla especialment per competir a un bon nivell.



Per ara res més, preparant la marató de Barcelona, el Tristar111 de Porto Colom i l’Ironman d’Austria, després ja vorem.

Espero no estar tan de temps fora escriure però quan un no està motivat doncs com molts ja sabeu no fa ganes fer res.

Salut!!!

3 comentarios:

Res dijo...

Buenas zapatillas...yo tengo las Boston 1 desde hace 2 años y aun les doy caña.

PEP dijo...

"No te queda nada" per aprendre a sofrir, jejejej, ara dius que no saps si donar-me garrot, jo et dic que arribaras a odiar-me, jejeje
Una abraçada forta rei. GAASSS siempre GAASSSS!!!!no escuches a tu cuerpo, solo mentalizate en dar GAASSSSS!!!!!más GAASSS!!!!!

Llorenç Gacias dijo...

Pedro, la verdad es que van fenomenal, ahora solo me faltan las piernas, me bastarian las tuyas je je je... Un abrazo

Pep pots estar ben segur que hi ha dies que em demano "que putes faig amb aquesta gent" i després responc: "disfrutar" gràcies per tot i sobretot per ajudar-me je je je... ara també el gasss s'acaba je je je
Salut