martes, 7 de junio de 2011

Irontrimallorca

La setmana que ve serà el meu tercer triatló de llarga distància d’aquesta temporada. Enguany com vaig comentar al principi de temporada, era un any a on l’Illa de Mallorca s’està transformant a un lloc de curses de llarga distància. Diumenge dia 19 se celebra el primer triatló de Cala Millor amb les distàncies de 3000 metres nedant, 80 en bici i 20 de córrer.

En un principi estic afrontant aquesta competició com un entreno per la preparació del Ican del setembre. La veritat, així com els dos anteriors, el de Porto Colom i el d’Alcudia hi anava amb nervis en aquest hi vaig fora cap pressió ni una i havent entrenat ben poc.

Aquest cap de setmana era un bon moment per aprofitar de fer bici, però dissabte hi va haver sortida de nit amb el amics i diumenge no estava ni per posar-me les sabates de bici. Però com sempre dic, no sols em de fer esport. No em de descuidar totes aquelles coses que formen part de la nostra vida.

El resultat no importa. Ja vos contaré el desenllaç de la cursa, però ja voreu com anirà molt bé. Ara toca disfrutar que ve l’estiu!!!

4 comentarios:

PEP dijo...

BATUALMON!!!!per anar a passejar per Cala Millor, val més anar amb na Xisca pes Porto Colom, A CALA MILLOR GAAASSSS!!!!hi ha molts de dies per entrenar...jejeje
Una abraçada forta
pd; ja me contaras que diuen per Son Hugo jejeje

Llorenç Gacias dijo...

Pep no anam!!! no podrem donar Gasss per Cala Millor ja que les cames no van con toca je je je... Bé serà un bon test per fer el Full Ican del setembre... Em de tornar a agafar la grupeta per posar-nos en forma. Millor dit, he de tornar a agafar la grupeta per posar-me en forma ja que a tu no te fa falta je je je... Ja te contaré!!!

toni morey dijo...

quina sort no estar nerviós. encara falta una setmana i ja tenc la panxa que remuga. Sera el meu primer tri de mitja distancia, per jo llarguisima, i amés ho vull fer be. aquets 3000 de nedar s han de notar !! ufff, ja vorem...sort a tots !!

Llorenç Gacias dijo...

Toni tranquil segur que ho faràs molt bé. Quan tu surtis de l'aigua pensa que jo encara estaré comensant la segona volta així que hauré de remar fort per agafar-te. Ja voràs com pasaras tan de gust que repetiras ben aviat. Salut i força