miércoles, 11 de agosto de 2010

Tornem a la feina

Després de dues setmanes de vacacions tornem a la feina. Aquest canvi costa bastant ja que la bona vida de poder fer el que un vol durant tot el dia es veu reduïda.


Si fa un any disfrutava de l’estiu enguany aquestes vacances han estat un poc descafeïnades. En un principi tenia plantejat fer una sèrie de coses, però al final s’han vistes alterades i les vacances no han estat o millor dit no han sortit així com em ves agradat. A vegades les coses no surten com un voldria i ens hem d’adaptar a les noves coses que la vida ens aporta.


Cal dir que no tot ha estat dolent. Hi ha hagut dos dies que he disfrutat d’un lloc meravellós que val la pena conèixer. El fet de canviar d’escenari, d’ambient, les persones, ha semblat que estava a un altre lloc que no fos Mallorca.


La veritat que la resta de dies doncs que he fet, res, entreno!!!. Si com ho sentiu els matins aprofitava per entrenar i també alguna tarda. En dues setmanes he acumulat:

  • 22.000 metres de nedar
  • 118 km de córrer
  • 450 km de bici

Conseqüència de tot això, pèrdua de pes, 61 quilos i un bon cansament. Esper que això serveixi per afrontar en condicions el mig Ironman del setembre.


Enguany ha tocat així i ho he d’acceptar. L’any que ve esper que sigui molt millor. Segur que ho serà.

No hay comentarios: