lunes, 11 de mayo de 2009

Triatló Porto Colom


El cap de setmana passat vaig córrer per tercer any consecutiu el triatló de Porto Colom. La participació d’aquest any era més nombrosa al considerar-se classificatori per el campionat d’espanya de triatló de grups d’edat i també amb la categoria d’elit. Això ens permetia que el tram de bicicleta es podia fer drafting. 

Enguany vaig esta molt content amb el resultat obtingut durant la cursa. El tram de l’aigua ho vaig fer amb un temps de 24:46, dintre la meva línea.
Una vegada sortit de l’aigua vaig poder agafar un grup nombrós de ciclistes. Quan vaig veure que ningú no tirava del grup vaig decidir posar-me al davant. La sorpresa fou que ningú del grup em va seguir i em vaig marxar sol. Al cab de uns quilòmetres vaig poder enllaçar amb un petit grup que ens va permetre fer un bon tram de bici. El temps que vaig fer per recórrer 44 km fou de 1:15:04. Una vegada deixada la bici venia el tram de córrer.

Els 10Km em varen sortir amb un temps de 42:45, a una mitja de 4:17 el quilòmetre.

Finalment de 125 participants vaig quedar a la posició 29 i en el meu grup d’edat vaig quedar el 9. 

Vull donar les gràcies a tota la meva família per venir a animar-me i també a n’en Toni Mesquida. Destacar la participació de’n Joan Albert “Moro” que també ho va fer molt bé. 


3 comentarios:

Jordi Gonzalez dijo...

Enhorabona per la cursa i la posició final! Ja fa temps que tinc ganes de venir a fer-lo aquest triatló, a veure si l'any que vé m'ho puc combinar!
Salut i ànims per les últimes setmanes pre-Niça!

Tomeu Miralles dijo...

A seguir entrenant, que a Nice també has de quedar el 9 de la teva edat (o de la general)

Llorenç Gacias dijo...

Jordi: gràcies Jordi, l'any que ve t'espero a la sortida de Porto Colom. Et desitjo la millor sort per l'ironman de Lanzarote. Segur que ho aconseguiràs.

Cunyaooo: miraré de quedar dintre el 900 je je je... o millor dit, dintre els 3000 que som.... Salut