martes, 26 de mayo de 2009

L'alimentació

Una de les coses més importants quan fem esport i a vegades no ens hi mirem gaire és l’alimentació durant el període d’entrenament i la competició. Son molts els articles que ens trobem per Internet sobre l’alimentació i l’esport. 

Durant tot l’any he pogut comprovar que em d’anar menjant molt variat i també intentar menjar un poc de tot. No sols menjar carn, pasta, peix sinó llegums, verdures etc... Però si una cosa ens fa falta durant la nostra dieta és el dolç. A molts d’articles podreu observar que no és bo abusar de les grasses saturades, però trobo que al nivell que estem i al nivell que competim ens podem permetre qualsevol cosa. Segur que molta gent no estarà d’acord amb el meu pensament però considero que si el cos et demana un aliment que no sigui tan saludable, doncs ens ho podem permetre les vegades que volguem. 

Trobo que cada un coneix el seu estomac i sap molt be el que pot menjar i el que no pot. En el meu cas i els qui em coneixen, saben que no puc menjar aliments que siguin molts pesats, com per exemple salses, espècies... Abans d’una cursa o d’un entrenament intento menjar coses fàcils de digerir i menjar poc. Se que és un error però a mi em va bé. L’any passat la nit abans de l’iroman vaig sopar d’un plat de pasta no molt quantiós i el mati vaig berenar d’un cafè amb un suc. 

Cada un sap el que és millor o és pitjor, però el que si estem d’acord és que l’alimentació és molt important, encara que jo moltes vegades no en faci cas.


3 comentarios:

Jordi Gonzalez dijo...

Gràcies pels ànims, realment em varen anar molt bé!!!
I respecte al post, estic totalment d'acord amb tú, en el meu cas tampoc puc viure sense dolços, i la xocolata forma part de la meva dieta diària!
Salut, i Força i Honor en el darrer mes!!

Andreu dijo...

Hola Llorenç, gracies per visitar la meva modesta pagineta de mtb.Com has pogut veure, no vaig tan alerta com tu amb el menjar, i es clar, les costes de la Calobra me foren massa, pero per baixar el barranc de Biniaraix, quant mes pes, més aviat baix. Be una salutació i ja estàs apuntat a la meva pagina, per favor, fes el mateix. Andreu

Llorenç Gacias dijo...

Jordi: primer de tot enhorabona per l'ironman de Lanzarote fou fantàstic poder seguir-te per internet. Crec que els qui fem triatló no podem viure sense xocolate, ja que forma part de la nostra dieta. Gràcies Jordi i ara a descansar que t'ho mareixes.

Andreu: per suposat que vos posaré al meu blog. Estic encantat de saber coses vostres ja sigui amb un blog ho amb una trucada. Vaig vendre la meva bici de muntainbike, però miraré d'aconseguir-ne una per poder venir un dia amb vosaltres. Gràcies