viernes, 7 de noviembre de 2008

Ironman France 2009

Fa un any que per aquest mateix temps em vaig inscriure a una de les proves mes dures que mai havia fet. Ara oficialment torn està inscrit a l’Ironman de França .

Una vegada vaig dir que no repetiria la mateixa prova a la mateixa ciutat. Però no ha estat així, torno a repetir per la raó de que a la resta de ciutats a on es celebra un Ironman les inscripcions estan plenes (Frankfurt, Londres, Suiza, Lanzarote...).


Enguany serà distint, l’experiència, les sensacions, les emocions, els entrenos, el grup de gent que hi anem... tot això plegat, fa, que les ganes de tornar-hi anar siguin les mateixes o mes.


Vos aniré informant de l’evolusió dels entrenaments de cara a la prova final que es durà a terme el dia 28 de juny del 2009.

4 comentarios:

Jordi Gonzalez dijo...

Ben fet!
Ara a entrenar amb calma i superar la marca de l'any passat!!!
A tope!!!!

daniel leiva posadas dijo...

encantado de conocerte ,he visto que tambien has corrido el home de ferro ,yo tambien corri este año ,pero la carrera a pie se me atraganto un poco mas que a ti!! enhorabuena un poco tarde je je !!

Llorenç Gacias dijo...

L'objectiu d'enguany es fer la cursa de corre intentant només caminar als avituallaments. L'any passat vaig caminar casi tota la cursa per molèsties a l'estomac. Ho intentarem...

Gràcies Jordi

Llorenç Gacias dijo...

Hola Daniel, bienvenido y gracias por tus comentarios. Este año la carrera a pie fue realmente dura pero ese día me encontré bien para correr.

Te iré siguiendo en tu blog.

Un saludo y gracias