martes, 11 de noviembre de 2008

Cronometre en mà, comença la temporada

Ja hi tornem esser. Aquesta setmana començo la temporada amb l’objectiu d’arribar a Nice amb bones condicions. Després d’un merescut descans i de no fer res, només dormir, descansar, sortir de marxa, menjar el que volia, fer el que desitjava... comença una nova temporada amb la intenció de complir els objectius marcats.


Els objectius per la nova temporada passen per les mitges maratons, fer els triatlons de les illes (Porto Colom, Ciutat de Palma, Port de Soller...), intentar participar en algun triatló de la peninsula (Zarautz, Elche, Barcelona...), participar a l’Home de ferro, també m’agradaria poder córrer una marató acompanyant un gran amic, i per suposat fer l’Ironman de Nice.


La temporada sol esser molt llarga i dura. Durant tot l’any ens solen passar moltes coses i segur que enguany serà un any fantàstic i molt divertit. Esperem que les lesions no em juguin una mala passada i pugui complir els objectius.


El primer objectiu que tinc és jugar una partideta de pàdel amb el meu cunyat, formem un bon tàndem je je je. Estic començant i val mes no estressar-me.


Doncs 3,2,1.......

4 comentarios:

Tomeu Miralles dijo...

Som més que un tandem. Son un equipassssso.
En Nadal ja està "acollonat", tot li fa mal.

Jordi Gonzalez dijo...

Completa i variada la temporada que vé!
A veure si coincidim en alguna prova!
Ànims, salut i seny!!!

Anónimo dijo...

Querido amigo.
Estoy deseando que te expreses en castellano. Por lo que veo insistes en que me integre totalmente.
Nos vemos en los entrenos.
Foraster de Málaga

Llorenç Gacias dijo...

Que paixa nen!!!! com estàs? En castellano!!! Pero si tu sabes de sobra que lo hago para que aprendas je je je... A ver si nos vemos este fin de semana...

Salut!!!