lunes, 24 de noviembre de 2008

Segona setmana

(D'esquerra a dreta, Tomeu, Felix, Xisca,
David Nuñez, Sergio, David Thompson i Pedro)

Segona setmana d’entrenos i anem fent. Les primeres setmanes solen esser un poc estranyes perquè comences a collir sensacions, el cos no el tens preparat per tanta carrega i a finals de setmana el cansament es nota bastant. Durant tota aquesta setmana passada he acumulat uns 6km de nedar, 34km de run i 150km de bici.

El mes divertit de la setmana ha estat la sortida en bici del cap de setmana. Dissabte sortida fins al monestir de Lluc 95km amb berenar inclòs. Anàrem a berenar a un bar on ens posarem les “botes” de menjar. La tornada a Palma fou dura, ja que amb la panxa plena les cames no responien. Diumenge sortida de 60km estil “verano azul” moltes rialles, moltes bromes... en fi, un bon cap de setmana.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Ja ens diràs on es aquest bar. També volem posar-nos les botes.
ÀNIM i a entrenar!!!!

Llorenç Gacias dijo...

Aquest bar està una vegada passada la benzinera de lluc, as de voltar a la dreta. Quan as voltat a la dreta just a l'esquerra hi ha una urbanització nova, hi ha aquest bar que fa cap de cantó. Doncs és aquí...

Menú: pa amb oli, pernil salat, camaiot, formatge, sobrassada, llom a la planxa, panxeta, botifarró, cocacola, aigua, cafè... i tot això per 5€.

Pareixíem un grup de veterans que només surt a berenar...

Salute!!!!

Jordi Gonzalez dijo...

No està malament per ser la segona setmana, em sembla que jo encara m'ho ha agafat amb més calma...
Per cert, el millor de tot l'entreno, sense cap mena de dubte, aquest esmorzar, no hi ha color!!!!
Salut, entrenus i Força i Honor!!!

Llorenç Gacias dijo...

Jordi si un dia veniu per l'illa anirem a berenar a n'aquest lloc, a més, hi anirem amb bici, berenarem i després tornada amb bici. Un poc d'entreno no anirà malament per baixar el berenar...

Segur que a tots aconseguirem els nostres objectius.

Força company!!