miércoles, 20 de julio de 2011

Ja era hora!!!

Em vaig de vacances... salut a tots!!!

viernes, 15 de julio de 2011

Aprendre a anar sol


Ahir tocava sessió de bici. En un principi havia de rodar uns 45 o 50 quilòmetres però al final vaig decidir fer-ne un parell més. La meva intenció primer fer la volta grossa del circuit del Ican i una volta petita. Al final no va ser així ja que em vaig perdre per els camins de Llucmajor. En sortiren uns 110 quilòmetres aproximadament, una bona feina. Però és aquí a on vull arribar. Dissabte passat vaig sortir amb un grup nombrós de triatletes per fer la volta llarga del Ican. Em vaig trobar en forces, amb ganes d’atacar, sortia a cada atac del grup, a les pujades anava al davant, en fi em vaig trobar amb moltes forces. Ahir tot el contrari, les cames em feien molt de mal, les sensacions no eren bones, cansament, em trobava pesat, hi havia moments que m’havia d’aturar de remar perquè les cames no anaven.

Enguany he fet molts més quilòmetres de bici que altres anys. He sortit amb un grup que m’ha fet augmentar la velocitat considerablement i si això és poc hi ha hagut una persona que m’ha ensenyat a sofrir damunt la bici “a davant fins que moris i després te poses a darrera” cosa que abans no sabia.

Ara noto que quan vaig en grup rendeixo molt més que si vaig sol. Crec que serà hora de que comenci a sortir més sovint en solitari i aplicar el que m’ha ensenyat en Pep Lliteres, sofrir, sofrir i sofrir. No me queda d’altre...

martes, 5 de julio de 2011

Ara ja ho puc dir!!!

Estic inscrit a l'ironman d'Austria!!!!!

Ahir a les 00:00 de la nit n'Oscar, en Xim, en David Nuñez i un servidor ens posarem davant l’ordinador per poder fer la inscripció a l’Ironman d’Austria. Unes setmanes abans havíem rebut un mail de l’organització dient que les inscripcions s’acabaven amb un temps record, amb 30 minuts s’acaben les inscripcions. Ahir tots preparats per poder ser els primers i jo crec que fórem els primers, perquè avui matí encara estan obertes les inscripcions.

Doncs al final ja tenim objectiu per l’any que ve. Encara que falti un any, ganes d’anar-hi ni ha moltes, sobretot amb el grup de gent que ens em apuntat. Ara per ara som uns 15 que hi participam. Segur que serà un viatge genial.

viernes, 1 de julio de 2011

Ironman Austria

Encara no em acabat aquesta temporada i ja pensam en la següent. Això de l’Ironman és una febre que cada dia va a més. Si se vol anar a una prova de la marca Ironman s’han de prendre les decisions d’un any per l’altre ja que les inscripcions s’acaben en pocs minuts.

Em decidit amb un grapat de companys anar a fer l’Ironman d’Austria. Per el que he llegit per internet, és un dels triatlons més bonics que hi ha i més ben organitzats. La nit del dilluns a les 00:00 obrin les inscripcions i l’any passat s’acabaren en 35 minuts. Enguany provarem sort i espero que a meitat de la setmana pugui entrar un post dient... Ja tinc plaça!!!