martes, 12 de abril de 2011

Primer dorsal de la temporada

L’altre dia vaig rebre un mail de l’organització que deia: Your Start Number! Here it is 75. Doncs ja tinc el número que duré en el meu primer objectiu de l’any, el triatló de Porto Colom.

Per mi, aquest triatló és el primer de la temporada i un dels més atractius de tot l’any. Enguany te una varietat respecte als altres anys, la distància. Sempre havia estat la mateixa distància, distància olímpica, però enguany ho han classificat en llarga distància perquè han canviat el recorregut de bici. Enguany son 100km de bici per un circuit realment bastant dur i en dues pujades al puig de Sant Salvador.

El cartell de professionals inscrits a la cursa és impressionant. Crec que hi ha triatlons que pagarien per poder tenir aquest cartell de luxe, Marcel Zamora (5 pics campió de l’Ironman de Niza), Chris MacCormak (Campió del món del 2010), Norman Stadler (2 pics campió de l’Ironman de Hawai), Oliver Marceu, Ain-Alar Juhanson, Lothar Leder... Veure aquets triatletes serà més que impressionant.

Serà un triatló dur ja que el recorregut de bici és molt exigent, però val la pena participar-hi i disfrutar d’aquest autèntic esport.

Si algú Diumenge no sap a on anar, doncs veniu a Porto Colom i disfrutareu.

No hay comentarios: