martes, 13 de abril de 2010

Poques diferències


Hi ha dies que et poses a nedar i el cap pensa amb moltes coses. A lo millor a n’aquell moment estem pendents d’altres coses que no és entrenar. Doncs a un moment d’aquets estava pensant amb l’ironman i amb el segment de natació.

Els qui ens agrada anar enmig de la gent sabem que son les colçades, potades, agafades, gent per damunt, gent per davall... en fi totes aquestes coses que te passen quan estem en cursa.

Però no fa falta anar al ironman per fer tot això, si mireu la comparativa de la foto la primera és està treta a una piscina d’una ciutat del Japó i la segona de l’ironman de frankfurt de l’any passat. A una no hi ha competició i a l'altre tots competim, però la semblança és que pareixem formigues je je je...

4 comentarios:

Tomeu Miralles dijo...

L'única diferència són el flotadors...
Però, a la segona foto, hi ha una cosa que m'ha agradat molt: "el xaval de la piragua". No en sortirà, ho té més difícil que el Titanic.

Llorenç Gacias dijo...

A mi també em va sorprendre el de la piragua, no se com pot està ellà en mig de tot el "barullo"... Tu saps el que és això, ho veres de molt a prop je je je...

Jordi Gonzalez dijo...

Per a mi és un dels moments més estressants, però cada cop em defenso millor, abans em passaven per sobre, i ara ho faig jo, jejeje.
Respecte a la foto dels japonesos...pobrets...realment som privilegiats!!

Llorenç Gacias dijo...

Això si que tens raó Jordi, aquets japonesos no tenen la sort que tenim nosaltres je je je...

Jo també som dels teus que ens agrada anar enmig de tota la gent, és bastan més emocionanat...

Salut i força