martes, 14 de julio de 2009

Frankfurt 2010

Encara no em tingut temps de digerir el darrer ironman quan ja ens em inscrit al pròxim. Durant els dies que estarem per Niza decidirem fer un altre cursa d’aquest estil o si ens retiràvem definitivament de les curses de llarga distància. Al final em decidit apuntar-nos per anar a Frankfurt. En ésser uns dels triatlons més sol•licitats ens hem hagut d’apuntar amb un any d’antelació perquè les places s’acaben en dos dies. Ara ens queda un any per preparar-nos per la cursa, però ara toca descansar, platja, xiringuito, festes i algun dia entrenar...  

6 comentarios:

sina dijo...

Retirau-vos de la llarga distància?? Que estás dient??? Nooooooooo, jajajaja!
Que guay que tornarem a coincidir allà!! La veritat és que les inscripcions es van esgotar en hores, jaja, a la nit ja no quedaven.
Apa, a descansar a divertir-se i a pasar-ho bé!!
Un petonàs!

Anónimo dijo...

Això al final es convertirà en adicció.
Deu ser lo dels tatuatges, que una vegada comences no pots parar...

Salut!!!

Jordi Gonzalez dijo...

Enhorabona Llorenç, una cursa fantàstica!!! Les coses es veuen d'una altra manera quan tot surt bé!!!
Jo iré l'any que vé a Niça, tot un repte superar aquesta marató infernal!!
Una abraçada i bon i merescut descans!!!

Llorenç Gacias dijo...

Sina: Des de que he provat la llarga distància trobo que el meu cos respon millor, tens raó no ens podem retirar. L'inscripció va esser una autèntica pasada ja que amb un parell d'hores tot és va acabar. Ens vorem per allà. Bs.

Anònim: No se si es convertirà amb una adicció o no, però que m'agada practicar aquest esport, molt. No he provat de fer-me un tatuatge però si proves això segur que enganxa je je je. Gràcies.

Jordi: La veritat que vaig disfrutar de la cursa. Segur que t'anirà molt bé i disfrutaràs. L'etapa de bici és molt bonica i per la gent que li agrada pujar doncs trobo que està molt bé. En quan a la marató el circuit és una recta de 5km. Es molt dur per la calor que fa, però ja veuràs com t'anirà molt bé. Gràcies Jordi.

Tomeu Miralles dijo...

Cunyaaaaaaoooooooooo, tú et retiraràs als 80, si estàs enorme.
Et retiraràs de l'IM i del xiringuito el mateix dia.

A TOPEEEEEEEEE

Llorenç Gacias dijo...

Tomeu crec que primer em retiraré de fer curses que del xiringuito je je je...

Salut