viernes, 20 de febrero de 2009

Primer duatló "kunfu Panda"

Aquest diumenge passat varem celebrar el primer duatló d’amics anomenat “Kunfu Panda”. La nostra intenció era fer un entreno amb els amics i després poder fer un poc de festa amb tots els participants. La distància que varem recorre fou de 10km corrent, 40km en bici i després 5km corrent, fer un duatló de distància olímpica. A les 9:00 del mati ens presentarem uns quants “locos” al parc bit. Cal dir que la participació ves pogut esser mes nombrosa, però els qui fórem ens ho passarem molt bé. D’amics hi va tenir poc i coneguts també, el ritme que varem començar a marcar durant la primera cursa a peu fou bastant alt. A la transició amb bici ens varem agrupar per tal d’anar tots junts, però el ritme fou frenètic.


La darrera part del duatló, els 5km restants cada un va fer el que va poder, ja que en cap moment varem baixar el ritme, sinó tot al contrari el varem pujar. L’experiència ha estat molt divertida i esperem que es torni a repetir. Enhorabona a tots. També, donar l’enhorabona a na Xisca per haver aconseguit la victòria al dutaló d’Eivissa, un crack.

9 comentarios:

xisgarau dijo...

Moltes gràcies. Vosaltres si que sou uns cracks. Ja m'han parlat de la duresa de duatló kung fu!!!!!
una besada

Llorenç Gacias dijo...

Segur que si vesis vengut amb nosaltres ens vesis guanyat a tots je je je. Estàs amb un bon moment de forma i ho demostrares a Eivissa.
Bs

Anónimo dijo...

Roca, saps que vol dir Bs???

Anónimo dijo...

Crec que vol dir "bisagra" però no estic segur...

Llorenç Gacias dijo...

No paseu pena, la traducció és molt fàcil: Bona sort.

És que no en sabeu!!!

xisgarau dijo...

bs: beso
aquesta és la traducció de tota la vida

Llorenç Gacias dijo...

Gràcies per aclarir l'entredit, això és el que volia dir... gràcies per ajudar-me Xisca, almenys hi ha algú que m'enten je je je, els dos capitans de vaixell s'estan enfonsant... Salut!!!

Bs.

Tomeu Miralles dijo...

Xisca, primer de tot enhorabona per la victòria Eivissenca.
Pel que fa a la traducció "de tota la vida", és de la teva vida, pensa que nosaltres som molt vells i no entenem aquestes novetats, començarem a internet amb una màquina d'esciure.
Un bs a tots...

Jordi Gonzalez dijo...

Així m'agrada, aquests entrenos "d'amics anem tots junts" són els millors!!
Una abraçada i records des de la hivernal Costa Brava...quines ganes de bon temps, mare meva!!!!