miércoles, 27 de agosto de 2008

Conèixer a les persones

Ens pensem que coneixem a les persones i a vegades ens duem sorpreses. La gent sol canviar a mesura que passa el temps. Hi ha gent que fa un gran canvi quan l’hi succeeix algun esdeveniment important en la seva vida hi veus que surt una part d’ella que no és la que realment et demostra quan la coneixes. També ens podem trobar a gent que al llarg del temps et sorprèn el seu canvi i el que demostra no te res a veure quan la conegueres. Ens podem trobar mols de caràcters però mai arribarem a conèixer a fons a les persones ja que un sol canvi en la seva vida, afecta a la seva personalitat.

Ens podem pensar que coneixem a una persona i després a mesura que xerrem amb ella veus que el seu caràcter i la seva personalitat no és la que realment desitges.

Suposo que això ho hem d’acceptar així com ve. Cada persona te la seva personalitat i per això podem triar els nostres amics, parelles ho els que en calgui. Canviar la personalitat dur un procés de temps, hi arribar-ho aconseguir te el seu premi, sempre i quan sigui per millorar. Però hem de canviar en funció del que nosaltres vulguem i no en funció dels que ens diuen els altres.

Per gràcia no tots tenim el mateix caràcter, alguns els hi agrada un caràcter fort, altres dòcil, altres alegre.... cada un te el seu hi ho hem d’acceptar així.

El caràcter i la personalitat defineixen a les persones i amb això podrem seleccionar la gent que ens enriqueixi. Nomes nosaltres triem la gent que ens envolta.

No hay comentarios: