lunes, 22 de noviembre de 2010

Més llarga distància

Fa uns anys era impensable fer un triatló de llarga distància per l’Illa, aquesta nova temporada serà tot un plaer poder disfrutar de les proves que es duran a terme per la nostra terra.

Si fa un parell de dies xerràvem de la possibilitat de fer una sèrie de triatlons de llarga distància a l’illa ara tenim la possibilitat de fer-ne un altre, marca Tristar111. El triatló de Porto Colom ha canviat de distància i ara tindrem un nou repte per afrontar dia 17 d’abril. Les distàncies a recorre és distint a les modalitats de triatló. Aquesta marca fomenta molt la bici i les distàncies seran de 1 quilòmetre nedant, 100 quilòmetres amb bici i 10 quilòmetres corrent.

Per consultar més informació podeu mirar la web de www.tristarmallorca.com

Per tots aquells que vulgueu fer un triatló de llarga distància i sobretot a un lloc impressionant no vos ho podeu perdre, segur que serà un èxit.

2 comentarios:

Xisca Vicens dijo...

No podien haver triat un lloc millor!!!
Portocolom, el millor port del món!!!
Aquesta vegada arribarem prest, bé no arribarem xk ja hi serem, jejeje
1000 :*

Llorenç Gacias dijo...

Estic amb tu perquè és un dels millors llocs per no dir el millor lloc de món.
Menos mal que hi arribaràs i sinó no pasis pena jo m'encarragaré de que hi arribis la primera je je je... Te pots començar a preparar per córrer perquè hauràs de fer-ho els darrers 20 metres i no ho podem fer en 20 minuts je je je je je!!!! 1000000:*