miércoles, 18 de noviembre de 2009

www.nohaydolor.info

Mirant per Internet he trobat una web que podem consultar informació de les lesions que ens poden sorgir quan fem esport. Si cerquem per la xarxa el nom de la lesió que tenim en aquell moment, ens sortiran infinites referències d’aquella consulta, però aquesta web ens dona un punt de vista de com afrontar una lesió, la prevenció i com fer la recuperació sense tenir la necessitat de canviar de pàgina. Una cosa de les coses més interessants és que et donen la informació d’una manera visual i dinàmica. La pàgina Web s’anomena: www.nohaydolor.info

4 comentarios:

sina dijo...

Està guay aquesta web y si mires el blog d'en Marcel Zamora, surt un making off del vídeo que fa per ells molt guapo, jeje.
Vagiiii bé!!!!!
Frankfurt ens esperaaaaaaaaaaa!!! ;-)

Llorenç Gacias dijo...

He estat mirant el teu blog i he vist que en Marcel te un blog a més de la pàgina Web. D'allà he tret tota la informació. Gràcies Sina per tenir el teu blog tan actualitzat i amb molta informació...

Ens veiem a Frankfurt!!!!!

Anónimo dijo...

Pel que fa a les lesions pens que cadascú ha de conèixer els seus propis límits. Que s'ha de preparar el cos en funció del cos de cadascú. Que cap lesió es tracta igual, perquè no hi ha cap cos igual i que en una lesió intervenen molts de factors, no només els físics.

La curació, no ve donada per mans externes. Ve donada per un mateix, en l'aprenentatge de no caure en els mateixos errors, en la nutrició i en el coneixement del propi cos. Amb la qual cosa serà un èxit la tasca realitzada pels professionals de la salut, del contrari en serà tot un fracàs.

S'ha de fer una bona prevenció, sempre, especialment quan tot marxa bé.

Ànims esportistes. No hi ha millor meta que la satisfacció personal, sense danyar-se un mateix

Salut i força.

Llorenç Gacias dijo...

Anònim tens molta raó quan dius que cada un ha de conèixer els seus propis límits i també som de l’opinió que sovint no els podem sobrepassar.

Trobo que dius tota la veritat quan anomenes que l’ajuda ens ve donada per mans externes. Jo som el primer que ho puc demostrar. Fa uns anys vaig tenir una lesió al genoll i gracies a una fisioterapeuta em va detectar que me venia del sartori i també del vast intern. Si no ves estat per ella crec que encara tindria molèsties.

La informació que podem treure per la xarxa sempre ens podrà ser més útil i profitosa quan l’hàgim pogut contrastar amb un professional de la matèria.

Gràcies anònim