viernes, 24 de septiembre de 2010

Yes, I CAN


Aquest cap de setmana passat s’ha celebrat un triatló distància mig ironman. El recorregut consistia amb nedar 1900 metres, 90 quilòmetres de bici i 21 quilòmetres corrent. El dies previs eren un poc estranys per les sensacions que tenia, ja que sempre que anem a córrer una cursa d’aquest tipus ho fem fora de l’illa. Per una vegada que se fa aquí no hi havia millor oportunitat per poder participar.

La cursa començava amb el dia anterior fent l’entrada de bicis i bosses de bike i rum a boxes. A les set del mati estava a boxes preparant el material per poder tenir-ho tot en ordre per quan donessin la sortida. A les vuit ens tiràvem a l’aigua. Els primers moments fórem d’autèntic caos, colçades, cops de peu, i durant tot el temps moltes ones, però a mesura que passaven els metres ens col·locàvem al nostre lloc i podíem nedar tranquil·lament. Vaig sortir de l’aigua amb un temps de 33:53.

Correguda cap a boxes i agafo la bici. El circuit de bici ho podem dividir en dues parts l’anada, fenomenal per les meves qualitats, ja que tot el temps era pujada i la tornada, com si fos un fals pla i el meu gran enemic, vent en contra. Durant l’anada de la primera volta si em vaig posar dintre els vint primers de la classificació no faria molt enfora ja que a les primeres rampes em trobava a molts de triatletes “atrancats”, però la tornada tots aquets em passaven com a motos i no els podia seguir. Vaig aturar el cronòmetre amb un temps de 2:40:39.

Deixo la bici i em poso a córrrer. Circuit molt dur ja que els primers tres quilòmetres eren plans i els dos següents eren de pujada i baixada. La primera volta em vaig trobar que les cames no anaven, tenia males sensacions i el ritme era molt baix. No me recuperava i a les primeres rampes feren eternes. Passa el temps i començo la segona volta, les sensacions no son les mateixes i em trobo molt millor, puc pujar el ritme i em trobo molt còmode. Punt de gir i només em falten cinc quilòmetres, això ja està arribo a meta saludo a tots els meus i aturo el temps de córrer amb 1:45:20. Al final he fet un temps de 5:04:18 per fer la distància de mig ironman.

La veritat és que no estic molt content del resultat. Se que em tinc que conformar amb el que vaig fer, a lo millor és que no puc fer millor i això son els meus temps, però trobo que per la preparació que duia, el resultat de la mitja marató no és el que més m’ha agradat. Se que puc millorar, almenys ho intentaré al pròxim.

Vull donar les gràcies a tota la meva família especialment a la meva germana, en Rafel i en Tomeu “Cunyat” per esta tres dies amb mi i no deixar-me en cap moment. Això és per vosaltres. Donar les gràcies a tots els meus amics que em vingueren a veure, fou un moment molt emotiu tenir-vos al meu costat, esper que l’any que ve torneu però més prest. També donar les gràcies a tots els de la meva feina per venir i animar, a tots els qui ho heu fet durant tots aquest dies i sobretot donar les gràcies a na Xisca i na Barbara per venir a veure la prova “encara que fos al final” je je je... I no deixar de banda a n’Ivan Muñoz el meu entrenador un gran entrenador en Joaquin i en Jose Antonio per ajudar-me a preparar aquesta prova.


Gràcies a tots...

viernes, 10 de septiembre de 2010

Nova adquisició

Una persona experimentada amb aquest aspecte sempre m’ha dit que havia de provar altres marques de sabatilles. Amb aquest aspecte era un poc reticent perquè sempre havia corregut amb la marca Asics i m’anaven molt bé. A la fi he fet cas del consell que me van donar i aquesta setmana he adquirit unes sabatilles per córrer de la marca Adidas. El model s’anomena Glide 2 i el resultat ha estat immillorable. Dimarts vaig anar a rodar uns 60km i després varem anar a córrer de casa fins el castell de Bellver. Dic varem perquè hi anàrem en Toni Suradi, n’Ignasi Colom i jo. Era el primer dia que les duia i la veritat és que m’agradaren molt. Les sensacions han estat molt positives. S’ajusta molt bé al peu i la seva amortiguació fa que la sabatilla sigui molt còmoda.

No em de tenir por al canvi i sempre em de provar nous materials, a vegades ens podem dur grates sorpreses.

viernes, 3 de septiembre de 2010

Jamiroquai

A la fi aviat tindrem nou single d'en Jay Kay. El nou disc surt dia 1 de Novembre, així que aquest dia aniré a la tenda de discs que tingui més a prop, per poder aquirir-ho. Vos deixo amb el video promocional. Espero que sigui del vostre grat...