miércoles, 23 de diciembre de 2009

Molts d'anys

Toni Contestí, tot un campió...

Vull donar l'enhorabona a un gran campió i sobretot a una gran persona com és en Toni Contestí, si més no per haver intentat el record del món de córrer 248km en cinta durant 24h. El projecte es dividia en tres vessants. El primer era ajudar als malalts de l’esclerosi múltiple i als seus familiars, el segon aconseguir donacions per l’ampliació de les instal·lacions del centre de rehabilitació de l’Associació Balear d’Esclerosi Multiple i el tercer aconseguir el record del món. Els dos primers es varen aconseguir però el tercer i menys important l’any que ve es tornarà a intentar.

També donar l'enhorabona a ne'n David Sanchez ja que part dels quilòmetres recorreguts foren de les seves cames.

jueves, 17 de diciembre de 2009

20 Anys dels simpson!!!

El seu primer episodi es va emetre el 17 de desembre de 1989 als Estats Units i el capítol anava d'un especial nadalenc.

MOLTS D'ANYS FAMILIA SIPMSON, gràcies a vosaltres em tingut moments molts bons...

lunes, 14 de diciembre de 2009

Farem el canvi

Necessito centrar-me amb les coses del dia a dia, serenitat amb els pensaments i afegir valor a les coses importants. He de fer sortir de la meva ment coses innecessàries i deixar que les bones qualitats treguin el seu fruit. Segur que tot això és manifestarà una vegada que hagi renunciat a una part del meus pensaments.


"Res no està perdut si es té el valor de proclamar que tot està perdut i començar de nou"

Julio Alcazar