martes, 24 de noviembre de 2009

Insomni

No se si és el temps o altres coses però darrerament m’aixeco abans de que soni el despertador cosa que feia un grapat d’anys que no em passava. Fa un parell de dies que dormo molt malament ; el matins m’aixeco cansat, somio per les nits, em llevo a qualsevol hora i fàcilment em desperto.
Al final busquem una excusa per donar la culpa al nostre insomni. Jo he posat l’excusa del temps però en el fons se que és exactament.
Segur que a poc a poc aniré refent les plàcides nits a on el llit era el meu gran aliat per deixar córrer la meva imaginació.

miércoles, 18 de noviembre de 2009

www.nohaydolor.info

Mirant per Internet he trobat una web que podem consultar informació de les lesions que ens poden sorgir quan fem esport. Si cerquem per la xarxa el nom de la lesió que tenim en aquell moment, ens sortiran infinites referències d’aquella consulta, però aquesta web ens dona un punt de vista de com afrontar una lesió, la prevenció i com fer la recuperació sense tenir la necessitat de canviar de pàgina. Una cosa de les coses més interessants és que et donen la informació d’una manera visual i dinàmica. La pàgina Web s’anomena: www.nohaydolor.info

lunes, 16 de noviembre de 2009

Comença la temporada

Doncs ja ha començat la temporada, camí cap a Frankfurt. Després del viatge a Madrid passejant per tot, visitant alguns museus, anar de tapeo, “vinitos”, canyetes i sobretot caminar molt però molt toca posar-nos les piles en quan als entrenaments. Aquesta setmana he començat a nedar dos dies he fet el·líptica i també un dia de bici.

En quan a la lesió va per bon camí. Dimecres vaig trotar uns 10 minuts i no em va fer gens de mal. Aquesta setmana miraré de fer el mateix, trotar uns 10 minuts durant dos dies i així a poc a poc.

A poc a poc i si tot va bé aniré preparant diferents curses com a mitges maratons i algun triatló fora de Mallorca abans d’anar a Frankfurt el mes de Juliol.

Aquesta setmana intentaré fer-la sencera, dilluns dimecres i divendres nedar, dimarts i dijous el·líptica i el cap de setmana bici, però tinc ben clar que si em perdo un dia d’entreno tampoc no passarà res.

jueves, 12 de noviembre de 2009

viernes, 6 de noviembre de 2009

Martin Luther king

Només hi ha dues maneres d'afrontar les dificultats:
Ho reaccionem amb amargor o bé,
transformem el patiment en força creativa...

miércoles, 4 de noviembre de 2009

Falta poc

A menys d’una setmana per començar els entrenaments per afrontar el meu tercer Ironman, cremem els darrers moments aprofitant el temps per anar a cercar bolets. Dilluns festiu i després d’una ressaca de dos pans i mig per el comiat del nostre amic Sergi “el foraster”, ens decidirem anar a cercar bolets a la garriga del nostre amic Felix. Al final en trobarem un parell i com vos podreu imaginar ja no n’hi ha cap dintre la gelera. Esper que no sigui la darrera vegada que hi anem i sinó anirem al mercat a comprar-ne.

Enguany el més segur que compaginaré els entrenos amb altres activitats, ja pugui esser pàdel, excursions, etc... ja vos aniré informant. Ara per començar aquest cap de setmana seré per Madrid.