viernes, 20 de febrero de 2009

Primer duatló "kunfu Panda"

Aquest diumenge passat varem celebrar el primer duatló d’amics anomenat “Kunfu Panda”. La nostra intenció era fer un entreno amb els amics i després poder fer un poc de festa amb tots els participants. La distància que varem recorre fou de 10km corrent, 40km en bici i després 5km corrent, fer un duatló de distància olímpica. A les 9:00 del mati ens presentarem uns quants “locos” al parc bit. Cal dir que la participació ves pogut esser mes nombrosa, però els qui fórem ens ho passarem molt bé. D’amics hi va tenir poc i coneguts també, el ritme que varem començar a marcar durant la primera cursa a peu fou bastant alt. A la transició amb bici ens varem agrupar per tal d’anar tots junts, però el ritme fou frenètic.


La darrera part del duatló, els 5km restants cada un va fer el que va poder, ja que en cap moment varem baixar el ritme, sinó tot al contrari el varem pujar. L’experiència ha estat molt divertida i esperem que es torni a repetir. Enhorabona a tots. També, donar l’enhorabona a na Xisca per haver aconseguit la victòria al dutaló d’Eivissa, un crack.

martes, 10 de febrero de 2009

La sort d'una familia...

L’altre dia llegint un article al diari el Mundo referent a la vida personal del tenista Rafel Nadal, hi va haver unes paraules del seu entrenador i sobretot el seu oncle que vaig trobar que valia la pena publicar. A l’article xerraven de moltes coses, i quan va fer referència a la seva vida sentimental i les noies que envolten el tenista l'oncle li va donar un consell que diu el següent:


...No te pienses que todas esas chicas que se te acercan lo hacen por tu cara bonita o porque eres simpático, lo que ellas quieren es estar con el tenista famoso, así que no te creas tan guapo porque yo lo soy más y ninguna va detrás de mi...

Toni Nadal

(entrenador i sobretot oncle de’n Rafel Nadal)

martes, 3 de febrero de 2009

Sóc conscient...

"...Sé que en moltes ocasions m’equivoco i no et puc complaure com volguessis, perquè potser quan hauria de pensar sento i quan hauria de sentir penso. Però tingues per segur que la meva ambició és intentar millorar a partir dels errors i per això intentaré estar a prop de tu, escoltar-te en tot moment i saber així el que necessites..."

lunes, 2 de febrero de 2009

Argon 18 Gallium o Specialized Tarmac Pro SL

Des de fa un temps la meva bici de carretera em demana un canvi. Fa un any que sentia un renou vora el pedalier. Em pensava que seria la capsa de bolles però no fou així. Al final varem veure que la junta del carboni amb l’alumini s’avia cruixit.

Fa dues setmanes vaig fer una sortida amb bici i a mitja muntanya vaig quedar tirat a la vorera, gràcies al meu germà vaig poder tornar a casa.

Doncs arrel d’aquí he decidit canviar la bici de carretera. Com molta gent em coneix som un poc indecís i estic barrejant dues marques de bicis “Argon 18” o “Specialized”.


Algú em pot donar consell sobre aquestes dues marques?


Argon 18 Gallium

Specializad Tarmac Pro Sl Framset