lunes, 24 de noviembre de 2008

Segona setmana

(D'esquerra a dreta, Tomeu, Felix, Xisca,
David Nuñez, Sergio, David Thompson i Pedro)

Segona setmana d’entrenos i anem fent. Les primeres setmanes solen esser un poc estranyes perquè comences a collir sensacions, el cos no el tens preparat per tanta carrega i a finals de setmana el cansament es nota bastant. Durant tota aquesta setmana passada he acumulat uns 6km de nedar, 34km de run i 150km de bici.

El mes divertit de la setmana ha estat la sortida en bici del cap de setmana. Dissabte sortida fins al monestir de Lluc 95km amb berenar inclòs. Anàrem a berenar a un bar on ens posarem les “botes” de menjar. La tornada a Palma fou dura, ja que amb la panxa plena les cames no responien. Diumenge sortida de 60km estil “verano azul” moltes rialles, moltes bromes... en fi, un bon cap de setmana.

martes, 18 de noviembre de 2008

Les formules de le cervesa

El que fa quan beus una cervesa mes un valor afagit

viernes, 14 de noviembre de 2008

Primera setmana

Els primers cinc dies d’entreno i tinc el cos un poquet cansat. Suposo que després del descans “merescut” durant aquest dos mesos, ara fa que tingui mes ganes d’entrenar però també que estigui mes cansat. El volum de feina que fem durant el primer període és molt baix, suposo que és per agafar rodatge. Aquesta setmana he nedat dos dies (5000mts) he trotat dos dies (28km aprox) i aniré en bici dos dies (120Km apox). A mesura que passin els mesos anirem afegint càrrega de treball i doblarem els entrenaments, però això us ho contaré mes endavant quan arribi el seu moment. Ara toca anar a poc a poc que els mesos de carrega màxima requereixen un gran esforç.


PD: el darrer article vos vaig comunicar de la partida de padel amb el meu cunyat Tomeu. El resultat fou de 6-0 i 6-4 a favor d’en Guillem “Cresta” i en Toni “és Cabo”. La setmana que ve juguem contra en Biel “Gate” i en Jarni Uffffff!!!!!!!!! Vaja dos... Ja vos informaré.

martes, 11 de noviembre de 2008

Cronometre en mà, comença la temporada

Ja hi tornem esser. Aquesta setmana començo la temporada amb l’objectiu d’arribar a Nice amb bones condicions. Després d’un merescut descans i de no fer res, només dormir, descansar, sortir de marxa, menjar el que volia, fer el que desitjava... comença una nova temporada amb la intenció de complir els objectius marcats.


Els objectius per la nova temporada passen per les mitges maratons, fer els triatlons de les illes (Porto Colom, Ciutat de Palma, Port de Soller...), intentar participar en algun triatló de la peninsula (Zarautz, Elche, Barcelona...), participar a l’Home de ferro, també m’agradaria poder córrer una marató acompanyant un gran amic, i per suposat fer l’Ironman de Nice.


La temporada sol esser molt llarga i dura. Durant tot l’any ens solen passar moltes coses i segur que enguany serà un any fantàstic i molt divertit. Esperem que les lesions no em juguin una mala passada i pugui complir els objectius.


El primer objectiu que tinc és jugar una partideta de pàdel amb el meu cunyat, formem un bon tàndem je je je. Estic començant i val mes no estressar-me.


Doncs 3,2,1.......

viernes, 7 de noviembre de 2008

Ironman France 2009

Fa un any que per aquest mateix temps em vaig inscriure a una de les proves mes dures que mai havia fet. Ara oficialment torn està inscrit a l’Ironman de França .

Una vegada vaig dir que no repetiria la mateixa prova a la mateixa ciutat. Però no ha estat així, torno a repetir per la raó de que a la resta de ciutats a on es celebra un Ironman les inscripcions estan plenes (Frankfurt, Londres, Suiza, Lanzarote...).


Enguany serà distint, l’experiència, les sensacions, les emocions, els entrenos, el grup de gent que hi anem... tot això plegat, fa, que les ganes de tornar-hi anar siguin les mateixes o mes.


Vos aniré informant de l’evolusió dels entrenaments de cara a la prova final que es durà a terme el dia 28 de juny del 2009.